Recent Posts
Join My Mailing List

Een prachtige website die je eenvoudig zelf kunt onderhouden!

Omdat je als ondernemer, vereniging, of organisatie goed voor de dag wilt komen, is een website tegenwoordig een must. Een website is de etalage van je organisatie en in veel gevallen het eerste contact moment met je toekomstige klanten of leden.

Daarom wil je natuurlijk ook een schitterende website met een prachtig design met de modernste technieken en niet te vergeten mobiel vriendelijk, waar je al je informatie kunt delen en waar je professioneel mee voor de dag komt.

Toch zijn er veel mensen die denken dat zo´n mooie website niet voor hen is weggelegd. Misschien omdat ze zelf niet zo bedreven zijn met een computer, ze hebben geen tijd of hebben ze eerdere ervaringen gehad met websites die gemaakt waren door anderen waar ze, na oplevering weinig tot niets mee konden.

Navraag leert dan vaak dat het gevoel van ´geen grip´ op de eigen website hebben als het grootste probleem wordt ervaren. Dat het allemaal maar ingewikkeld is en dat men bang is om iets te veranderen. Want stel je voor dat je iets stuk maakt.

Dat kan ook anders vinden wij! Iedereen moet met weinig moeite zijn eigen website kunnen onderhouden. Daarom gebruiken wij het meest gebruiksvriendelijkste content management systeem (CMS) wat er is om je website te maken en helpen we je daarna met het gewend raken aan het onderhouden van je website. En als je dan nog eens een vraag hebt staan we natuurlijk voor je klaar om je te helpen.

Wil je zelf helemaal niets aan je website doen, dan kunnen wij je website ook volledig voor je onderhouden, zodat je er helemaal geen omkijken meer naar hebt.

Benieuwd wat een moderne, mobielvriendelijke website dan moet kosten? Klik hier.

Wil je over de mogelijkheden praten? Stuur ons dan een berichtje dan maken we een bel afspraak.

Een fijne dag gewenst,

Peter Kuiper

 • Facebook Social Icon
 • Twitter Social Icon
 • Google+ Social Icon
 • YouTube Social Icon
 • Pinterest Social Icon
 • Instagram Social Icon
Stuur ons joUW VRAAG
CONTACT

Boermarke 10

9533 PP  Drouwen

​​

Tel: +31 (0) 654966397

info@zandiz.nl

 • Black Facebook Icon
 • Black Twitter Icon
 • Black Instagram Icon
 • Black YouTube Icon
 • Black Google+ Icon

Naam *

Email *

Straatnaam nr. Plaats

Onderwerp

Bericht

© 2017 by ZandiZ